top of page
Copy of Budapest eye long expo (1 of 1).jpg
IMG_3546_edited_edited_edited.jpg

Üdvözöllek!

Jó, hogy itt vagy! :)

Ki is vagyok én?

Egy vidéki srácból lett Budapesten ragadt örökifjú.

Egy férj és egy óriási cica gazdája és apukája.

Egy visszahúzódó, de másokat oldani képes beszélgetőpartner.

Valaki, aki állandóan (a már-már mértani) tökéletességre törekszik, és mégis a véletlenszerű események hozzák a legszebb pillanatokat az életébe.

Egy végtelenül romantikus világutazó, egy tökéletes társsal.

Egy kütyü megszállott, aki imádja megismerni, hogy mi hogyan működik.

A fotózás már fiatalkoromtól kezdve jelen volt az életemben, mert édesanyám is rendszeresen hódolt ennek a szenvedélynek. Imádtam nézni, ahogy ezt masinát szétnyitja, berakja a filmet, csavargatja az optikát, majd lenyom egy gombot és kattan a zár. Aztán újrahúz egy kallantyút, "céloz" és exponál. Persze akkoriban még nem értettem, mi is a technika emögött, egyszerűen csak elvarázsolt ennek a csodás masinának a működési elve, a kattogó, kerregő hangja és ismerni akartam minden részletét. Gondolom ennek a kíváncsiságnak köszönhető a tubusból való kihúzáskor vagy a fényképezőgép felnyitásakor tönkretett filmek sokasága. :)

Később másfelé terelődött az életem és a fotózás is háttérbe szorult, de valahol mélyen legbelül mindig is elő akart törni belőlem a művészet, az alkotás iránti vágy. Aztán, már jó sok évvel ezelőtt újra kezembe került egy régi gép és onnantól nem volt visszaút. Mindent tudni akartam, mindent le akartam fényképezni. Rengeteget tanultam autodidakta módon, könyveket bújva és videókat nézve, de az igazi lökést végül még is csak az iskola adta meg nekem. A fotós iskolában eltöltött idő alatt megtanultam igazán tudatosan fényképezni, letisztítani a stílusomat, olyan mesterek segítségével, mint Szipál Péter. Első igazán átgondolt projektemet is ekkor készítettem, amit már több kisebb-nagyobb projekt is követett.

Azóta a fotózás a hivatásommá vált, de a szenvedélyem, mint művészet iránt nem csökkent, ezért szabadidőmben gyakran alkotok street és urban témában, melyek az Instagram oldalamon megtekinthetők.

Ha szeretnél még jobban megismerni, vagy egy fotózáshoz keresel szakembert, akkor kérlek, hogy a lenti adatlapon keresztül vedd fel velem a kapcsolatot.

Üdv,

Tamás

Kapcsolat

contact@vida-photo.com

Tel: +36-30-630-3497

Köszönöm az üzenetet, hamarosan jelentkezem!

bottom of page