top of page
20191116-Esküvő-10.jpg

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Mitől más az általam nyújtott szolgáltatás, mint a többi esküvői fotós esetében?

Nem csak fotózok és már megyek is tovább - egy esküvő megtervezése különleges kell, hogy legyen!

 

A szolgáltatás extra szintjét nyújtom azzal, hogy időt szánok arra, hogy személyesen megbeszéljük a terveiteket, amiket rendszeresen újra egyeztetünk.

 

Itt nincs sietség. Minden arról szól, hogy a részletek tökéletesek legyenek, mielőtt a nagy nap elérkezik. Ráadásul, ha szükségetek van rá, esküvőszervezőkkel közösen elkészített tervező mintákat és egyéb segédleteket is a rendelkezésetekre bocsátom a szervezés alatt.

 

Hagyjátok, hogy ezt az izgalmas utazást a lehető legstreszmentesebbé tegyem, így Ti már csak arra koncentrálhassatok, ami a legfontosabb: a Nagy Nap átélésére!

Ui.:

Az első útmutatót pedig akár már most is letölthetitek

Kérdésed van?

 

Tényleges segítség az esküvőtök stresszmentes szervezéséhez

Kattints ide az első útmutatód letöltéséhez

Anchor 1

ILYEN VELEM EGY ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Minden esküvői fotózás megrendelését megelőzően egy találkozóra kerül sor, azért, hogy megismerjük egymást és, hogy át tudjuk beszélni az esküvőtök menetrendjét. Ahogy a pároknak, úgy nekem is fontos, hogy olyanokkal dolgozhassak együtt, akikkel egy hullámhosszon vagyunk, és akikkel öröm az együtt töltött idő.

Így tudjátok Ti is és Én is a legjobbnak megélni azt az egy napot.

Az esküvő napján a kezdés előtt fél-, egy órával korábban érkezem, így lesz idő mégegyszer átbeszélni a legfontosabb részleteket és felkészülni a helyszínen. 

 

A kezdéstől a utolsó mozzanatig követlek titeket, pillanat és kreatív képeket készítek. A kreatív fotózás során a kezdetei feszültséget különböző játékokkal oldom és az eseményeket riportszerűen örökítem meg, ügyelve arra, hogy a jelenlétem a lehető legkevésbé legyen zavaró a számotokra és a legszebb pillanatokat együtt élhessétek meg.

Emellett talán a legjellemzőbb az, amit az egyik pár mondott, hogy miért is esett rám a választásuk:

"A képeiden az emberek boldogok. Látszik, hogy élvezik az esküvőjüket."

 

Ez nem a véletlen műve. Nekem a jegyesfotózás és az esküvő napján nem csak annyiból áll a munka, hogy a kamerám mögé bújok. Már a megismerkedésünktől kezdve beszélgetek veletek, megismerlek és megnevettetlek titeket, és ha éppen valamit segíteni kell, hát beállok a sorba, mert gyakorló férjként én is tudom mennyit jelent, ha van kire számítanotok a nagy napon és nektek már csak átélnetek kell közös életetek legszebb pillanatait.

Jól hangzik?

bottom of page