20191116-Esküvő-10.jpg

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Első esküvői fotózásom alkalmával egycsapásra szerelmes lettem ebbe műfajba. Magával ragadott az az emocionális élmény, amit az ifjú párral élhettem át a nagy nap megörökítésekor. Az azóta eltelt évek alatt már számos esküvőn vettem részt, de az élményfaktor nem csökkent.

 

Voltam meghitt szűkkörű esküvőn szinte vendég és dolgoztam igazán nagy rendezvényen is saját fotós és videós csapatommal, de egy dolgot mindig szem előtt tartok. Ez nap rólatok szól. A jelenlétem nem lesz zavaró, a munkámat szinte észrevétlenül végzem, ami elengedhetetlen ahhoz a dokumentarista stílushoz, amit képviselek.  Mégis, egy biztos pont leszek, akire bármi történik is számíthattok.

 Mindig törekszem rá, hogy a a legjobb munkát nyújtsam az esküvő alatt és az azt követő utómunkában is, ezért az elkészült képeket gondos válogatással és utómunkával adom át nektek a személyre szóló online web-galériátokban és egy egyedi pendrive-on .

Az esküvőtökről készült emlékekben nálam nincsen kompromisszumos megoldás. 

ILYEN VELEM EGY ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Minden esküvői fotózás megrendelését megelőzően egy találkozóra kerül sor, azért, hogy megismerjük egymást és, hogy át tudjuk beszélni az esküvőtök menetrendjét. Ahogy a pároknak, úgy nekem is fontos, hogy olyanokkal dolgozhassak együtt, akikkel egy hullámhosszon vagyunk, és akikkel öröm az együtt töltött idő.

Így tudjátok Ti is és Én is a legjobbnak megélni azt az egy napot.

Az esküvő napján a kezdés előtt fél-, egy órával korábban érkezem, így lesz idő mégegyszer átbeszélni a legfontosabb részleteket és felkészülni a helyszínen. 

 

A kezdéstől a utolsó mozzanatig követlek titeket, pillanat és kreatív képeket készítek. A kreatív fotózás során is csak alkalmanként pózoltatok, az eseményeket riportszerűen örökítem meg, ügyelve arra, hogy a jelenlétem a lehető legkevésbé legyen zavaró a számotokra és a legszebb pillanatokat együtt élhessétek meg.

Emellett talán a legjellemzőbb az, amit az egyik pár mondott, hogy miért is esett rám a választásuk:

"A képeiden az emberek boldogok. Látszik, hogy élvezik az esküvőjüket."

 

Ez nem a véletlen műve. Nekem a jegyesfotózás és az esküvő napján nem csak annyiból áll a munka, hogy a kamerám mögé bújok. Beszélgetek veletek, megismerlek és megnevettetlek titeket, és ha éppen valamit segíteni kell, hát beállok a sorba, mert gyakorló férjként én is tudom mennyit jelent, ha van kire számítanotok a nagy napon és nektek már csak átélnetek kell közös életetek legszebb pillanatait.