top of page
20200912-MelindaésVili-Párosfotózás-30.jpg

PORTRÉ FOTÓZÁS

"Az emberek többségével, akikről fényképeket készítettem, beszélgettem. - Mik a céljaid és a vágyaid? - Ki vagy Te? Nem csak arról van szó, hogy elkészítem a képet; Tudni akarom, hogy ki is vagy valójában." -Jamel Shabazz

Azt hiszem, a fenti idézet remekül összefoglalja, hogy mit gondolok a portrék fotózásáról és ezzel a gondolattal állok neki minden alkalommal portrét készíteni. 

Számomra fontos, hogy megismerjem azt akiről a kép készül. Ezért nálam a fotózás jó hangulatban, beszélgetéssel és különböző, az esetleges feszültség oldása érdekében elvégzett feladatokkal telik. Különösen igaz ez a páros és családi fotózások esetében, ahol sokkal inkább riportszerűen, felesleges és művi pózoktól mentesen, a lehető legtermészetesebben készítem a képeket. 

Portrét készítek családoknak, pároknak és természetesen üzleti portrékat is különböző cégeknek és magánszemélyeknek.

ILYEN VELEM EGY PORTRÉ FOTÓZÁS

A portré készítés nekem egy külön szenvedély. Legyen szó családi fotózásról, páros fotózásról, vagy üzleti fotózásról, minden esetben azon vagyok, hogy ezt megkönnyítsem neked. Oldom a hangulatot, beszélgetek veled, végig vezetlek az egész folyamaton. Sőt, ha fogékony vagy rá még a technikai részletekbe is beavatlak. Nem csak egy fotóalanyként, hanem emberként kezellek. Az emberi létedet akarom megörökíteni úgy, hogy a képek kiállják az idő próbáját és 10 év múlva is önmagadat lássad bennük.

A célom, hogy a portré fotózás után ne csak képekkel, hanem egy élménnyel is gazdagodjál.

Ha mindez számodra is fontos és szeretnél egy igazi élményfotózást, akkor a lenti gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni.

bottom of page