top of page
20200912-MelindaésVili-Párosfotózás-17.jpg

Valentin napi ajándék - élményfotózás

Az idei Valentin napon lepd meg kedvesedet egy gyönyörű fotózással, ahol megörökítjük szerelmeteket! A Vida Thomas Photography egyedi élményt nyújt, amely megünnepli a köztetek lévő köteléket. Tudom, hogy milyen különleges a Valentin nap, ezért szeretnék segíteni, hogy megörökíthessétek a romantikát! Változatos csomagokkal mindenki számára van megoldás - akár egy egyszerű portréra vágytok, akár egy luxus teljes körű szolgáltatási élményt szeretnétek. Ne hagyjátok ki ezt az egyszeri lehetőséget - foglaljátok le Valentin-napi ajándékotokat még ma és használjátok fel a fotózást 2023.05.15-ig

Mini csomag

A Mini csomaggal egy félórás fotózást biztosítok a különleges alkalomról, akár külső helyszínen, akár stúdióban. Attól függően, hogy mit szeretnél, választhatsz egy olyan helyszínt, amely a pillanatnak szól, és megörökíti az összes szépséget, vagy egy stúdiót, amely az elképzelésednek megfelelő megvilágítással és háttérrel van felszerelve. A fotózást követően 40 db utómunkával ellátott fotót egy online webgalériában teszem elérhetővé - olyan, mint egy album, amely csak arra vár, hogy meglátogasd!

 

*Az ár nem tartalmazza a külső helyszínre utazás, vagy a stúdióbérlés, illetve a opcionálisan választható kiegészítő szolgáltatások költségeit.

30.000,- Ft

20210326-DSC01076.jpg
K&GY-Jegyesfoto-Budaors-kohegy-color-82.jpeg

Teljes csomag

A Teljes csomag egy csodálatos fotózási élményt nyújt, amely valóban egyedülálló! Egy 1 órás külső helyszínen vagy stúdióban történő fotózást kínálok, nem kevesebb mint 80 fotó átadásával. Minden képet professzionálisan, utómunkával készítek el, és a saját online webgalériátokban adom át nektek. Hogy még különlegesebbé tegyem az élményt, olyan izgalmas kiegészítő opcionálisan választható szolgáltatásokat is választhattok, mint a smink, a fodrász és a stylist.

*Az ár nem tartalmazza a külső helyszínre utazás, vagy a stúdióbérlés, illetve a opcionálisan választható kiegészítő szolgáltatások költségeit.

50.000,- Ft

A FOGLALÁSHOZ KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT

arrow&v
Hol szeretnéd a fotózást?
Teljes csomaghoz választható kiegészítő szolgáltatás

Köszönöm a jelentkezést! Hamarossan keresni foglak a megadott elérhetőségeken.

20200912-MelindaésVili-Párosfotózás-30.jpg
Anchor 1
bottom of page