Élményfotózás ajándékba?

Igen, nálunk ezt is könnyen megteheted!


Az idei évben újdonságként állunk elő a fotós ajándékutalványokkal. Már egy ideje foglalkoztatott minket a fotózáshoz köthető ajándékutalványok lehetősége és most végre elértük, hogy olyan ajándékot tudjál adni annak akivel igazán törődsz, amit úgy használhat fel, ahogy ő szeretné. Hiszünk a minőségi és kézzel fogható dolgokban, ezért a nálunk megvásárolt Ajándékutalványokat nem csak digitálisan adjuk át, hanem egy ajándékkártyát is adunk, amit külön nyomdában készíttettük el azért, hogy minőségi és szép ajándékot adhass át a kiválasztottnak.


Kiváncsi vagy mi minden fér bele egy Vida Lenses fotós ajándékutalványába? Máris mutatjuk a lehetőségeket!


Fotós Ajándékutalvány felhasználási lehetőségek

PÁROS

- 1 órás szabadtéri/stúdió élményfotózás a pároddal, ami egy igazi randevú


- 40+ db retusált kép
- 10 db nyomtatott 10x15 cm kép
Stúdió bérleti díjat a SAJÁT stúdiónkban tartalmazza.


-

CSALÁD

- 1 órás szabadtéri/stúdió élményfotózás a családdal, mert az együtt töltött idő a legfontosabb

- 40+ db retusált kép
- 10 db nyomtatott 10x15 cm kép
Stúdió bérleti díjat a SAJÁT stúdiónkban tartalmazza.


-

PORTRÉ/BRANDING

- 1 órás szabadtéri/stúdió élményfotózás, ami csak rólad szól


- 40+ db retusált kép
- 10 db nyomtatott 10x15 cm kép
Stúdió bérleti díjat a SAJÁT stúdiónkban tartalmazza.


-

Mennyibe kerül egy élményfotózás?

VIDA LENSES AJÁNDÉKUTALVÁNY

Élményeket adni! Ez motivál minket minden fotózásnál.

Talán nincs is nagyobb ajándék, mint egy felejthetetlen élmény, amit akár veled együtt élhetnek át.

Ajándékozd meg szeretteted egy élményfotózással, amit szabadon felhasználhat!


40.000,- Ft


Mutatjuk, mire számíthattok


INFÓK

Vásárlás menete

Hiszünk a minőségi kézzel fogható dolgokban, ezért a nálunk megvásárolt Ajándékutalványokat nem csak digitálisan adjuk át, hanem egy ajándékkártyát is adunk, amit külön nyomdában készíttettük el azért, hogy minőségi és szép ajándékot adhass át a kiválasztottnak.


A vásárlást igyekeztünk minél inkább megkönnyíteni nektek. Nincsen más dolgotok, mint az oldalon elhelyezett gombok egyikére kattintani és megadni a szükséges adatokat. Kérjük, hogy a telefonszámotokat minden esetben pontosan adjátok meg, mert elsősorban így keresünk fel benneteket. Ez bizonyult a leghatékonyabbnak, különösen a karácsonyi időszakban.


Ha bármilyen kérdésetek felmerül, akár az Ajándékutalvány vásárlásával, akár a felhasználásával kapcsolatban, nyugodtan keressetek fel minket az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy írjatok ránk a Kapcsolat oldalon keresztül.


Elérhetőségek:

Vida Lenses

Telefonszám: +36 30 630 3497

Email cím: contact@vida-photo.com

Fizetés és átvétel

A kifizetés lehetséges előre utalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzes kifizetéssel is.


A vásárlás oldalon ki tudjátok választani a nektek megfelelő fizetési módot és az átvételi lehetőséget is. Az átvétel lehetséges MPL kiszállítással, vagy személyesen a stúdiónkban.


MPL kiszállítás esetén:

Fontos, hogy az MPL kiszállítás díja 1.800 Ft, melyet az Ajándékutalvány nem tartalmaz.

A rendelés leadását követő 24 órán belül az Ajándékutalványt feladjuk a megadott címre. A küldeményt elsőbbséggel és ajánlott küldeményként kézbesítjük, hogy a lehető leghamarabb kiszállításra kerüljön.


Személyes átvétel esetén:

A megvásárolt Ajándékutalványok Budapesten, a II. kerületi stúdiónkban hétköznap 09:00-19:00 között átvehetők, de minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy stúdiónkban kreatív munka folyik, illetve előfordul, hogy munkáink a stúdión kívűl zajlanak.


Időpontot a személyes átvételhez az alábbi elérhetőségeken tudtok egyeztetni:

Vida Lenses

Telefonszám: +36 30 630 3497

Email cím: contact@vida-photo.com

Beváltás

Amennyiben már rendelkezel ajándékutalvánnyal és szeretnéd felhasználni, akkor nincsen más dolgod, mint kiválasztani a neked szimpatikus fotózást és lefoglalni az időpontodat ITT. A beváltás során kérünk, hogy adjál meg minden fontos információt. Például, az ajándékutalvány számát, hogy hol szeretnéd a fotózást, vagy hogy hányan vesztek részt a fotózáson? De ha vannak konkrét ötleteid is már a fotózással kapcsolatban, akkor azt is írd meg nekünk nyugodtan. A fotózásra pedig kérjük, hogy hozd magaddal az Ajándékutalványodat is.


Fontos: A helyszínek tekintetében az Ajándékutalványod saját stúdiónkban történő fotózás esetén tartalmazza a stúdió használati díjat, illetve szabadtéri fotózás esetén az útiköltségeket Budapest 0-km-től számított 30 km-ig (oda-vissza út). Külső stúdiók bérleti díja átlagosan 15.000 Ft, az útiköltség 140 Ft/megtett km.


Ha nem találod az információt, amire szükséged van vagy elakadtál, akkor keress fel minket a Kapcsolat oldalunkon keresztül, vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén.


Elérhetőségek:

Vida Lenses

Telefonszám: +36 30 630 3497

Email cím: contact@vida-photo.com


Vélemények

Kedves szavak az ügyfeleinktől

SZANI & ZOLI // BUDAPEST

Tomi minden akadályt görkorcsolyával vett be. Alkalmazkodó, kreatív, kitartó, sodródik az árral s a párral. Velünk együtt nevet, átél és jó kedvet csinál. Mindenre van látása, érzéke. Ámulok a képek láttán s minden téren. Nagyon örülök, hogy rá találtam.


MARIANN // BUDAPEST

Nagyon jó hangulatú karácsonyi fotózáson vettünk részt Tamással. A kis izgő mozgó, nem túl közreműködő kisfiúnkról is fantasztikus képeket készített! Ha egy laza, türelmes, gyerekbarát fotóst kerestek, bátran ajánlom Tamást!


Gézu // Budapest

Teljesen véletlenül találtam rá, de egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó fotós, megbízható, barátságos. Azoknak is ajánlott, akik kifejezetten kamera fóbiások. Tamás mindent megtett a kellemes laza hangulat kialakításáért, és a fotók is jobbak lettek, mint amire számítottam.


Kérdésed van?

Írj nekünk!


Kövess minket instagrammon is!