Családi és Páros fotózás


Árak & csomagok - 2023

Ha valamivel kapcsolatban további információra lenne szükségetek, vagy teljesen egyedi árajánlatot szeretnétek, vegyétek fel velünk kapcsolatot az oldal alján elhelyezett űrlapon, vagy a "Kapcsolat" fülön keresztül.

Családok & Párok

Családi és kismama fotózás

- 1 órás szabadtéri/stúdió élményfotózás
- 40+ db retusált kép
- 10 db nyomtatott 10x15 cm kép
Stúdió bérleti díjat a SAJÁT stúdiónkban tartalmazza.

Hozzáadható: 2-3 perces High-light videó (+40.000 Ft)


40.000,- Ft

Jegyes/Páros fotózás

- 1 órás szabadtéri/stúdió élményfotózás
- 40+ db retusált kép
- 10 db nyomtatott 10x15 cm kép
Stúdió bérleti díjat a SAJÁT stúdiónkban tartalmazza.

Hozzáadható: 2-3 perces High-light videó (+40.000 Ft)


40.000 Ft

INFÓK

A fotózás előtt

Kérünk Titeket, hogy lehetőség szerint az időpontfoglaló rendszerünk, vagy a "Kapcsolat" fülön keresztül vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy később minden szükséges dokumentumot és információt meg tudjunk küldeni nektek. Nagyon fontos, hogy telefonszámotokat helyesen adjátok meg amin elérünk titeket, mert az egyeztetések elsősorban telefonon történnek, mivel ez bizonyult a leghatékonyabbnak. A fotózás időpontja a szerződés aláírásával és az előleg befizetésével(30%) véglegesítődik.


Kérjük az időpontok kiválasztásánál vegyétek figyelembe, hogy a képek hangulata abszolút különböző napközben és a naplementét megelőző 1-2 órában. A helyszínek esetében a feltüntetett árak a saját stúdiónkban történő fotózás esetén tartalmazzák a stúdió használati díjat, illetve szabadtéri fotózás esetén az útiköltségeket Budapest 0-km-től számított 30 km-ig (oda-vissza út). Külső stúdiók bérleti díja átlagosan 12.000 Ft, az útiköltség 140 Ft/megtett km.


Öltözék tekintetében a föld, natúr, pasztell színeket részesítjük előnyben. Ezekkel tudjuk garantálni azt a stílust és színvilágot, amit a képeinken láttok. A lényeg, hogy legyen kényelmes és álljatok készen akár egy kis mozgásra is. Ha szeretnétek tudunk ajánlani remek sminkeseket, fodrászokat is. Amennyiben ilyen igényetek van, kérjük jelezzétek nekünk.

A fotózás napján

Pokrócok és szúnyogriasztó mindig van nálunk a fotós felszerelésen kívül, így ezekre nem kell gondolnotok.

Készüljetek viszont vízzel, pulcsival, a kedvenc játékokkal és bármi mással, amire úgy érzitek, hogy szükségetek lehet.


Szabadtéren történő fotózáskor a fotózás időpontja előtt legkésőbb 15 perccel szoktunk találkozni. Lifestyle stílusban fotózunk, ami azt jelenti, hogy minimális"kötött" pózolás lesz, családok esetében inkább játszani, virágokat szedni és bogarakat keresni fogunk, pároknál pedig szintén törekszünk a mozgalmas-játékos pillanatokra.


Saját stúdiónk a belvárosban helyezkedik el, ezt a parkolásnál vegyétek figyelembe, de a fotózásokat mindig úgy tervezzük, hogy egy esetleges késés esetén is biztosítani tudjuk, a lefoglalt időtartamot, emiatt biztosan nem kell aggódnotok. :)

A fotózás után

A fotózást követően 1 héten belül érkezünk is a kész képekkel, illetve feltöltjük a többi - még nyers - képet is a linkre, amikből tudtok akár pluszban válogatni még. Minden további kép kidolgozásának ára 1500 Ft/db.

Az átadást követően 1 hétig tároljuk a nyers képeket, így további képeket kérni is ezen az időtartamon belül tudtok. Természetesen, ha jeleztek nekünk, hogy több időre lenne szükségetek, akkor semmi akadálya ennek sem! :)


Van lehetőség sürgősségi képátadásra is. Ez azt jelenti, hogy a fotózás napjától számított 3 napon belül már át is adjuk a csomagban választott fotómennyiséget. A sürgősségi felár +10.000Ft.


Referenciák

MEGNÉZEM

Készen álltok egy igazi élményfotózásra?


Nyugodtan keressetek fel minket bármelyik elérhetőségen, vagy a "Szabad Időpontok" gomb segítségével használjátok az időpont foglaló rendszerünket.

Telefonszám: +36 30 630 3497
Email cím: contact@vida-photo.com

Szabad időpontok

Kérdésetek van?

Írjatok nekünk!


Kövessetek minket instagrammon is!