GYIK

Vállaltok utazást?

Igen! Alapvetően Budapesten és az agglomerációban dolgozunk, de nem riadunk meg a távolabbi, akár külföldi munkáktól. Külföldi fotózással kapcsolatban vedd fel velünk külön a kapcsolatot.

Mióta csináljátok?

Első esküvőnk még 2018-ban volt, azóta pedig már számtalan esküvőn vettünk részt. Hiszünk abban, hogy egy fotózás során hosszútávú kapcsolatok jönnek létre, így az elmúlt évek alatt sok párnak követhettük végig az útját az első szerelmi vallomástól a gyermekek születésén át, az igazi bolondos családi fotózásokig.

Mennyi fotót kapunk?

Minden fotózás más és más. Attól függően, hogy milyen fotózást szeretnétek a különböző csomagokban rögzítettük a minimálisan átadásra kerülő képek számát.

Retusáljátok a képeket?

Általában választott csomagtól és szolgáltatástól függ a retusálás mértéke, de az alapkorrekciós munkákat minden általunk kidolgozott és átadásra kerülő kép tartalmazza.

Hogy kapjuk meg a képeinket?

A képeket online (Pixieset) webgalériában adjuk át nektek, ami egyben a saját honlapotok is. Ez egy saját védett galéria, amit csak az ismer akivel megosztjátok, a letöltés pedig PIN kóddal védett.

Mennyi ideig tart egy fotózás?

Ez a kérdés általában a páros, családi, vagy portréfotózásoknál szokott felmerülni. A pontosabb információkat az egyes csomagok tartalmazzák, de a legkevesebb idő, amit egy fotózásra fordítunk általában 1 óra szokott lenni.

Hogyan tudjuk lefoglalni az időpontunkat?

A szabad időpontokért kérjük, hogy a Kontakt oldalon keresztül vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Tudtok segíteni a szervezésben?

Ezt a kérdést általában az esküvőkkel kapcsolatban szokták feltenni nekünk. Nem tartjuk magunkat esküvő szervezőknek, de tapasztalatunk van bőven, ezért egy kötetlen beszélgetés során szívesen megosztjuk veletek gondolatainkat. Sőt, ha még azt sem tudjátok, hogyan álljatok neki a szervezésnek, akkor a Kontakt oldalon keresztül vegyétek fel velünk a kapcsolatot és válaszunkban megküldjük egy összeállított segédletünket.

Mennyi idővel előbb foglaljunk?

A fotózás fajtájától függ, de általánosságban a páros és családi fotózásokat egy hónappal, míg az esküvői fotózásokat 1 évvel, de minimum fél évvel korábban érdemes lefoglalni nálunk.

Mit viseljünk a fotózáson?

A páros, családi, vagy portréfotózásokat megelőzően 1 héttel korábban mindig tartunk egy utolsó beszélgetést és ezt követően e-mailben is küldünk ki emlékeztetőt, amiben mégegyszer leírjuk a részleteket. Alapvetően elmondható, hogy a fotóinkon a föld és naturális színeket szeretjük használni, ezért ebbe a színvilágba illő ruházatot szoktunk javasolni.

Több kérdésed van?

Örülnénk ha megismerhetnénk

Írj nekünk

Kövess minket és nézd meg többi munkánkat is