Miért bonyolítja túl mindenki?


HOGYAN TALÁLOD MEG A LEGJOBB ESKÜVŐI FOTÓS-VIDEÓS AJÁNLATOT?

HOGYAN TUDOD ÖSSZEHASONLÍTANI ŐKET, HISZEN MINDENKI MÁS ÉS MÁS AJÁNLATOT AD, AMI CSAK TOVÁBB BONYOLÍTJA A DÖNTÉST?!

A MENETREND MÉG NINCS KÉSZ, DE HOGYAN TUDOD MEGTERVEZNI A FOTÓS VAGY VIDEÓS JELENLÉTÉT ÉS MIT TEGYÉL, HA TÚLLÉPNÉD AZ AJÁNLATBAN SZEREPLŐ RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI IDŐT?

Nagyon sok párral beszélgettünk már ezekről a témákról és mindegyik azon a véleményen volt, hogy már-már lehetetlen küldetésnek tűnik kiválasztani a legjobb ajánlatot a megannyi eltérő csomagajánlat közül, ráadásul ezeknél is mindig van valami, ami mondjuk úgy, hogy "kisbetűs rész".

EZZEL A GYAKORLATTAL AKARTUNK SZEMBEMENNI!


MINDÖSSZESEN EGY FOTÓS ÉS EGY VIDEÓS AJÁNLATOT DOLGOZTUNK KI AZÉRT, HOGY AZOK A PÁROK AKIK IGAZÁN GONDMENTESEN SZERETNÉK MEGÉLNI A NAGY NAPOT NE KELLJEN ELVESZNIÜK AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁS ÉS VIDEÓZÁS ÁRAJÁNLATAINAK DZSUNGELÉBEN!

ÉS IGEN, MINDEN BENNE VAN! :)

MIÉRT A VIDA LENSES AJÁNLATÁT VÁLASZD?


Egyszerű és átlátható: Nálunk nem kell a különböző csomagok között lavírozni. Egy fotós és/vagy egy videós fog elkísérni titeket az egész napotok során. Az elkészült képek és videók összhangban lesznek, és mindent magukban foglalnak.


Nincs Kiskapu: Nálunk nincsenek rejtett díjak és apróbetűs részek. A teljes szolgáltatás egy árban elérhető, amely minden igényt kielégít. Semmi sem vonja el a figyelmeteket a nagy naptól.Szívből jövő történetek: Kizárólag rólatok szól. A ti egyedi történeteteket rögzítjük, és olyan pillanatokat örökítünk meg, amelyekkel mindig visszatérhettek az emlékek világába.

Naplementés esküvői kreatív fotózás. A jegyes pár összeölelkezve boldogan mosolyog egymásra.

ESKÜVŐI FOTÓZÁS ÉS VIDEÓZÁS ÁRAK

2024

ESKÜVŐI FOTÓZÁS ÉS VIDEÓZÁS ÁRAK

2024

ESKÜVŐI FOTÓZÁS - 2024

270.000,- HUF


📷 Esküvői Fotózás: Teljes esküvői fotózást vállalunk az árban. Az esküvő előtti jegyes fotózást is beleértve.

📷 Egész Napos Részvétel: Folyamatos a jelenlétünk a készülődéstől hajnali 01:00-ig. Az összes fontos pillanatot rögzítjük.

📷 Széles Körű Rögzítés: Készülődés, első találkozó, ceremóniák, csoportképek, kreatív portrék, lakodalom, buli, részletképek, hangulatképek és helyszín bemutató.

📷 800 Kidolgozott Kép: Legalább 800 kidolgozott kép kerül átadásra, amelyek minősége azonos lesz a honlapunkon látható képekkel.

📷 Online Galéria (Pixieset): A képeket maximum 3 héten belül online galériában tesszük elérhetővé. A galéria titkosított és PIN kóddal védett.

📷 High-light Galéria: Az első héten egy 50 képből álló high-light galéria is készül, amely egy kimondottan nektek készített applikáción keresztül is elérhető lesz, így egy kattintással újraélhetitek a legszebb pillanatokat.

📷 Jegyes fotózás: Az esküvő előtt jegyes fotózunk és az itt készült képeket már az esküvő előtt megkapjátok.

📷 Személyes Találkozók: Két alkalommal személyes vagy online találkozót biztosítunk, ahol részleteket beszélünk meg és segítséget nyújtunk az szervezésében is.

📷 Esküvői Guide-ok: Évek alatt szerzett tapasztalatok alapján készült útmutatókat is adunk, hogy minden gördülékenyen menjen.

📷 Útiköltség az árban: Ahogy ígértük, nincsen apró betűs rész.

Portré a menyasszonyról az ablak mellett, készülődés után Szekszárdon a Lajvér birtokon.

ESKÜVŐI VIDEÓZÁS - 2024

290.000,- HUF


🎥 Esküvői Videózás: Teljes esküvői videózást vállalunk az árban.

🎥 Egész Napos Részvétel: Folyamatos a jelenlétünk a készülődéstől a hajnali 01:00-ig. Az összes fontos pillanatot rögzítjük.

🎥 Széles Körű Rögzítés: Készülődés, első találkozó, ceremóniák, kreatív felvételek, lakodalom, buli, részletek felvétele, hangulat felvételek és helyszín bemutató.

🎥 Rövid és hosszú videó: 4-6 perces High-Light és egy 15-20 perces esküvői film is a tiétek lesz. Mind két videó vágással és zenei aláfestéssel, utómunkával készül.

🎥 Online Galéria (Pixieset): A videókat maximum 3 héten belül online galériában tesszük elérhetővé. A galéria titkosított és PIN kóddal védett.

🎥 Személyes Találkozók: Két alkalommal személyes vagy online találkozót biztosítunk, ahol részleteket beszélünk meg és segítséget nyújtunk a szervezéshez is.

🎥 Esküvői Guide-ok: Évek alatt szerzett tapasztalatok alapján készült útmutatókat is adunk, hogy minden gördülékenyen menjen.

🎥 Útiköltség az árban: Ahogy ígértük, nincsen apró betűs rész

Meghitt pillanat. Egy esküvői pár akik a Szent Adalbert Rendezvényközpontban tartották az esküvőt csókolóznak.

Amit az ügyfeleink mondanak rólunk

Amit az ügyfeleink mondanak rólunk

“Esküvőnkhöz rendeltük meg tőle a fotós és videós szolgáltatásokat és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel! Nem tartjuk magunkat könnyen fotózható párnak, nem igazán rajongunk azért, hogy pózolhassunk a fényképezőgép előtt, de Tamás észrevétlenül oldja a hangulatot és eközben folyamatosan dolgozik. Amikor teljesen elterelődik a figyelem a fotózásról, ő akkor is résen van és a legjobb pillanatokat kapja el, ami a fotókon egy remek, őszinte élményt ad vissza.”

Kérdésed van?

Írj nekünk és 24 órán belül megválaszoljuk.

Fekete-fehér kép a menyasszonyról, ahogy boldogan mosolyog az esküvői kreatív fotózás alatt. A fátyol leng a szélben.

ÉLJ ÁT EGY KALANDOT VELÜNK

ESKÜVŐK | JEGYESEK | PÁROK | Család

Az élmény