Karácsonyi fotózás Budapesten

NORMAL csomag

- 1 óra fotózás
- Átadott képek száma: 30 db retusált kép
- minden további kép: 1.500,- Ft/db
Stúdió bérleti díjat a SAJÁT stúdiónkban tartalmazza


40.000,- Ft


Nézz bele munkáinkba


INFÓK

A fotózás előtt

Kérünk Titeket, hogy lehetőség szerint az oldal alján elérhető időpontfoglaló rendszerünk, vagy a "Kapcsolat" fülön keresztül vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy később minden szükséges dokumentumot és információt tudjunk küldeni nektek emailben. Nagyon fontos, hogy telefonszámotokat helyesen adjátok meg amin elérünk titeket, mert az időpont egyeztetés minden esetben telefonon történik. Ez bizonyult a leghatékonyabbnak, főleg így a karácsonyi szezonban.

Fontos: Kérjük vegyétek figyelembe az időpontok kiválasztásánál, hogy a képek hangulata abszolút különböző nappal és sötétben.

Öltözék tekintetében a föld, natúr, pasztell színeket részesítjük előnyben, de a piros szín is megy a karácsonyi hangulathoz. Ezekkel tudjuk garantálni azt a stílust és színvilágot, amit a képeinken láttok. Ha karácsonyi (csúnya)pulcsiban, pizsamában, vagy egyéb mókás öltözékben gondolkodtok, akkor azt külön díjazzuk. :) A lényeg, hogy legyen kényelmes és álljatok készen akár egy kis mozgásra is.

Ha szeretnétek tudunk ajánlani remek sminkeseket, fodrászokat is. Amennyiben ilyen igényetek van, kérlek jelezzétek nekünk.

A fotózás napján

Pokrócok, gyerekeknek játékot, egyéb kiegészítőket mindig viszünk vannak nálunk a fotós felszerelésen kívül, így ezekre nem kell gondolnotok.

Víz, kávé és tea is rendelkezésre áll a stúdiókban, ahogy mosdó és öltöző is.

Saját stúdiónk a belvárosban helyezkedik el, ezt a parkolásnál vegyétek figyelembe, de a fotózásokat mindig úgy tervezzük, hogy egy esetleges késés esetén is biztosítani tudjuk, a lefoglalt időtartamot, emiatt biztosan nem kell aggódnotok. :) Külső stúdió esetén pedig a fotózás időpontja előtt 10 perccel szoktunk találkozni a helyszínen.

Lifestyle stílusban fotózunk, ami azt jelenti, hogy minimális"kötött" pózolás lesz, törekszünk a mozgalmasabb-játékosabb pillanatokra, amennyire ez az adott stúdióban megoldható azért, hogy a fotózás élmény legyen.

A fotózás után

A fotózást követően 1 héten belül érkezünk is a kész képekkel, illetve feltöltjük a többi - még nyers - képet is a linkre, amikből tudtok akár pluszban válogatni még.

Az átadást követően 1 hétig tároljuk a nyers képeket, így további képeket kérni is ezen az időtartamon belül tudtok. Természetesen, ha jeleztek nekünk, hogy több időre lenne szükségetek, akkor semmi akadálya ennek sem! :)


Van lehetőség sürgősségi képátadásra is. Ez azt jelenti, hogy a fotózás napjától számított 3 napon belül már át is adjuk a csomagban választott fotómennyiséget. A sürgősségi felár +10.000Ft.


Stúdiónk, ahol szeretünk dolgozni


Készen álltok egy igazi élményfotózásra?


Nyugodtan keressetek fel minket bármelyik elérhetőségen, vagy a "Szabad Időpontok" gomb segítségével használjátok az időpont foglaló rendszerünket.

Telefonszám: +36 30 630 3497
Email cím: contact@vida-photo.com

Szabad időpontok

Kérdésed van?

Írj nekünk!


Kövessetek minket instagram-on is!