A mi történetünk

Rólunk

Lépjünk kapcsolatba

Hello, Mi vagyunk a Vida Lenses


Általában nem szeretünk a reflektorfényben lenni, de akik mi vagyunk: a 90-es évek rom-com rajongói, fagylalt ínyencek és szívünkben végtelenül romantikusak. Budapest az a hely, amit az otthonunknak hívunk, és ez a város, valamint környező része nagy szerepet játszik fotóinspirációnkban.

Szeretjük azt hinni, hogy egy olyan szakmában dolgozunk, ahol igazi barátságok köttetnek és a legnagyobb örömünk, ha szerelmi történeteket örökítünk meg.

Nézd meg munkáinkat

Vélemények

Kedves szavak az ügyfeleinktől

ÉVI & TAMÁS // ALSÓPETÉNY - PRÓNAY-KATÉLY

Azért választottuk Tomit, mert szerettünk volna az esküvő tucattermékein túlmutató képeket kapni, amik visszaadják a hangulatot. Ennél még többet is kaptunk!


Érzékeny fotós, aki valóban képes a szeretet ünneplését és az örömöt megmutatni.


Menyasszonyként az is nagy segítség, hogy önállóan, alaposan dolgozik és értékes segítséget nyújt a szervezés és a nagy nap alatt is. Ezen kívül nagyon türelmes és tapintatos, könnyű és jó együtt dolgozni vele.Mindenkinek szeretettel ajánlom, és köszönjük szépen, hogy velünk ünnepeltél!


HAJNI & PÉTER // BUDAPEST - HILTON

A Szilágyi Dezső téri Református templomban és a Budapest Hiltonban tartott esküvőnkre Tamást kértük fel fotósnak. Nagyon elégedettek voltunk a munkájával. Már az előkészületek alatt is egy alapos, felkészült embert ismertünk meg, akitől sok segítő ötletet kaptunk ebben a szakaszban is. Az elkészült képek minőségvel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Az első válogatás képcsomagot már az esküvő után pár nappal megkaptuk és a többi kép is megérkezett néhány héttel az esküvő után.


ÁGI & ÁDÁM // BUDAPEST, NDUSTRIAL

Profi, mégis barátságos. Ahhoz képest, hogy egyszerűen a neten találtam meg az oldalát, olyan volt, mintha egy kedves régi barát fotózott volna az esküvőn.

Minden határidőt tartott, mindenhez, amit mondott, tartotta magát.

Abszolút pozitív élmény volt.

Mindemellett fontos még megjegyezni, hogy gyönyörűek a képei!!Lili & Zsolt // Palóznak - Meseközpont

Tamás volt az esküvőnkön a fotós és naaaagyon elégedettek voltunk vele! Gyors és gyönyörű - gyorsan elvégeztük a kötelező köröket (öltözködés, first look, páros kreatív stb.), nem vitt el a szükségesnél több időt, mégis gyönyörű és sokféle beállítás született. Az egész család tetszését elnyerték a fotók - aminél nem kell többet mondani.

MÉG TÖBB KEDVES SZÓ

MARIANN // BUDAPEST - NDUSTRIAL

Nagyon jó hangulatú karácsonyi fotózáson vettünk részt Tamással. A kis izgő mozgó, nem túl közreműködő kisfiúnkról is fantasztikus képeket készített! Ha egy laza, türelmes, gyerekbarát fotóst kerestek, bátran ajánlom Tamást!


Gézu // Budapest - NDUSTRIAL

Teljesen véletlenül találtam rá, de egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó fotós, megbízható, barátságos. Azoknak is ajánlott, akik kifejezetten kamera fóbiások. Tamás mindent megtett a kellemes laza hangulat kialakításáért, és a fotók is jobbak lettek, mint amire számítottam.